Vremenska prognoza 01-07. oktobar

Do kraja dana treba očekivati prestanak padavina. Od ovog ciklona palo je do sada 43.5mm  vodenog  taloga. Tokom noći treba očekivati delimično razvedravanje. Nakon prolaska ciklona sa severa se polako spušta anticiklon, pa će  nam sa  severoistoka dolaziti izuzetno hladan vazduh iz Rusije. Sutra jutro hladno temperatura  oko 6 stepeni, tokom  dana delimično oblačno i sveže sa  maksimalnom temperaturom do 14 stepeni.

ECM0-48

Od četvrtka do subote uglavnom sunčano, ali prohladno sa maksimalnom temperaturom od 11 do 13 stepeni. Posebnu pažnju skrećemo na pojavu PRVIH JUTARNJIH MRAZEVA,  posebno u  petak i subotu ujutru, kada se temperatura  može spustiti do -1 stepen na  2m iznad tla, a pri tlu bi se mogla spustiti  i do -4 stepena. Vetar će biti slab severni i severoistočni.

U nedelju prolazno naoblačenje, ali padavina ne bi trebalo da bude, maksimalna temperatura do 14 stepeni. Izgledi vremena za sledeću nedelju upućuju na sunčano i prijatno vreme  za početak oktobra sa temperaturama od 16 do 20 stepeni. Jutarnje temperature će se kretati u intervalu od 5-8 stepeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *